Najnovšie recenzie zo sekcie Erotické humorné predmety
- Je z akých polôh vyberať
- Pomer cena/výkon super
- Balenie ako obyčajne karty
- Dobrá kvalita
Zopár polôh je dosť podobných
pomáhá
Pri sexe si manzelka podklada vankus pod zadocek. Hladali sme nieco efektivnejsie, a preto sme skusili tento vankus. Hned pri prvom pouziti sa dostavil silnejsi a dlhsi orgazmus vdaka. Rozhodne mozem odporucit vsetkym ktori praktizuju misionarsku polohu.
Ako zartovny darček pre slobodného a nezadaneho mládenca nemá chybu
- množstvo inšpirácie a nových podnetov k spoločne stráveným intímnym chvíľam s partnerkou
žiadna
- Pekne spracovanie
- Kompaktné balenie
- Zabavne
- Niektore kartičky dosť nerealne
Cakala som trochu viac, ale v celku zaujímavé rozptýlenie.
- I
Jednoducha hra na postreh kde ked pride k zhode kariet na stole treba chytit titty. Je to pre starsich kedze to ma trosku dospelejsi podton ale inak je to klasika ktora bavi. Je to idealny darcek na rozlucky so slobodou alebo len random narodeniny v partii. Proste darcek ktory je nie len velmi vtipny a kvalitne vyhotoveny ale ponuka aj plnohodnotnu hru ktora zabavi na daku hodinku lebo jedna partia vam nebude stacit. Celkovo teda produkt hodnotim ako velmi podareny a za velmi priaznivu cenu.
- Vtipne
Vyskúšali sme ihneď ako prišla, super hra.
- Zabavná vecička
- Urobil radost vsetkym
- Rozosmial vsetkych
- Všetko čo sme doteraz kúpili vyhovuje.Veĺká spokojnosť .
vtipný ľad na teplé letné večeri...
Veľmi kvalitná spoločensk hra dá sa s ňou zabaviť a aj prekvapiť....aj v spoločnosti pre viacerých hráčov nie je s ňou nuda.
Tak toto bude moja osobná špecialitka a odporúčam hlavne na provokovanie polovičky
Rozmer je presne aký som si predstavoval a zvoní ako má
účinný a veľmi kvalitný materiál. top produkt
- paradny pohar a silne usko na uchopenie
Zobrazujem 1 - 20 zo 450 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...23 Ďalšie »