Najnovšie recenzie zo sekcie Erotické humorné predmety
- Skvelá hra
super
- Zábavná slamka sklenená
Partnerke sa to velmi paci je velmi spokojna
- s manželom sme pospomínali na minulosť
- s manželom sme pospomínali na minulosť
Keďže najmladšia dcéra v tom čase bola ešte dojčená, akosi medzi rečou prišli deti na to, žeby chceli lietajúce prso. A keďže to potom napísali aj do listu Ježiškovi, museli sme to zohnať. Nakoniec sme kúpili toto prso. Má to teda taký antistresový účinok, že keď si ho deti hádžu, sú spokojné :D :D
Nefunguje, strunka prešmykuje
- Zaujimave ulohy.
- OK
Vtipné
- Veľmi dobre osviežia predohru
- Na “pomôcku” sú dosť malé na to aby sa dali lachko schovať
- Málo zadaní, ktoré sa aj opakujú
Prešli sme všetky kartičky kým sme sa dostali do cieľa a viac sme už hru nepoužili, keďže nás v nej už nemá čo prekvapiť. Hra účel nesplnila, čakali sme viac bežne nepraktizovaných "zadaní". Nuda. Znova by sme určite nekúpili.
Dobrá hra pre hravé páry, užili sme si :) Kartičky sme zmiešali dokopy z oboch verzií hry (light verzia a hard core verzia), aby sme mali viac úloh a vyhodili sme tie, ktoré nám nevyhovovali... úlohy aj samotná hra sú veľmi podobné hre Harašeníčko, ktorá je naša najobľúbenejšia :)
- Veľmi príjemná zábava s partnerom
- Fajn vodotesný mechanizmus na krytie priestoru na baterky
- Nevhodné upevnenie na sedlo
- nudné, jednotvárne a neoriginálne úlohy
Jednotvárne a nudné úlohy. Kto dá tomuto produktu 5* tak ten musí mať veľmi nudný sexuálny život.
jednoducha hra pri ktorej sme sa s priatelkou vyborne zabavili.. my sme to teda nepotrebovali, ale myslim si, ze moze posluzit na ozivenie partnerskeho sexualneho zivota
perfektný darček
- DArček potešil obdarovaných
Je to svetlo , funguje , ma aj pobaviť takže spĺňa všetko čo sa od neho očakávalo. Uvidíme na výdrž materiálu.
Zobrazujem 41 - 60 zo 450 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...23 Ďalšie »